A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara évek óta szervez professzionális kiállítói tréningeket, melyekkel a cégek németországi és hazai kiállításokon való megjelenését segítik elő.  
Szeptemberben két különböző témát bemutató tréning kerül megszervezésre a következő témákban:

Mellékelten megtalálhatják a felhívást és a meghívót a 2017. október 2-6. között sorra kerülő „Moldova Business Week 2017” nemzetközi rendezvénysorozaton való részvétel lehetőségéről. A rendezvény célja az üzleti környezet, befektetési, illetve export lehetőségek bemutatása és elősegítése.

A közelmúltban egy németországi delegációt fogadott Sipos Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára. Évtizedek óta partnerkapcsolatok fűzik a Baden-Würtenberg-i Schwarzwald-Baar Járást Bács-Kiskun megyéhez. A járási hivatalon kívül az ott működő kereskedelmi és iparkamarával is jó kapcsolatokat ápol a BKMKIK.

Tisztelettel meghívjuk Önt Exportfinanszírozási képzésünkre, melyet az EXIM-mel együttműködve szervezünk meg.

A képzés célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.

Az Oroszországi Föderáció Kereskedelmi Képviseletétől Alexey Csurszin vezető szakértő és Mikhail Kuliasov tanácsadó érkezett a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába 2017. június 7-én.
Csurszin Alexey megköszönte és különösen értékesnek találta Sipos Zsolt titkár úrnak a megye gazdasági helyzetét bemutató előadását. Különösen örült annak, hogy az értékek mellett azt is figyeli a köztestület, hogy hol van szükség a fejlődésre és milyen problémákkal küzdenek a vállalkozások.

Rendezvénynaptár

Július 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Kamarai Videók

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók