A vármegyei Kamarai Pályaorientációs Tanévnyitón mutattuk be az idei Ágazati Kalauzt

A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is megtartotta nagy sikerű vármegyei Kamarai Pályaorientációs Tanévnyitóját. Ez a rendezvény teremtett alkalmat arra is, hogy kézbe vegyék a jelenlévők az idei Ágazati Kalauz című kiadványt.

Szeptember 21-én, a kamara székházában Sipos Zsolt titkár köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, hogy a kamara egyik kiemelt értékű hagyománya, hogy a vármegyéből az általános iskolák 7. és 8. évfolyamainak osztályfőnökeit, a pályaválasztási felelősöket, az általános iskolák vezetőit, a pályaorientációval foglalkozó szervezetek képviselőit közös gondolkodásra hívja a köztestület a tanév kezdetén. A cél most sem egyéb, mint a pályaválasztáshoz nyújtandó segítség megadása a kulcsszereplő osztályfőnököknek és pedagógusoknak, hogy megismerkedhessenek a vármegye valamennyi pályaorientációs szervezetével és az általuk kínált programokkal.

Bársony István, a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara vezető pályaorientációs tanácsadója a máig egyedülálló és hiánypótló Ágazati Kalauz című kamarai pályaorientációs kiadványről tartott ismertetőt. Kiemelte, hogy ezúttal a szakképzést adó intézmények mellett vármegyénk gimnáziumai is helyet kaptak benne.

A Mercedes-Benz Gyár, mint kiemelt szponzor által támogatott rendezvényen számos szakmai szervezet vezetője, képviselője tartott előadást.

Az idei pályaorientációs tanévnyitón is elismerte a kamara az egyes iskolák kiemelkedő pályaorientációs tevékenységét. Oklevélben részesült a Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola, a Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola és a Szabadszállási Petőfi Sándor Általános Iskola.

Kiemelt szponzor:

Mercedes 2023 03 MBMH Logotype v1 SAMPLE 2



 


Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2